תפריט

הגדלת חזה האם יש דבר כזה יותר מדי?הגדלת חזה – הניתוח הפלסטי הפופולרי ביותר בעולם

הפופולריות האדירה של ניתוחי הגדלת חזה מלמדת כי על אף הבדלי התרבויות, הגילאים והסטטוס בחיים, המשותף לנשים רבות הוא חוסר שביעות רצונן מגודל החזה שלהן. זהו מקור לביטחון עצמי נמוך, בושה וחוסר שביעות רצון כללי. לכן, קורה לא פעם שאישה שמחליטה לעבור את הניתוח ומגיעה לרגע הנכסף בו היא יושבת מול הרופא ומתכננת את הניתוח, מחליטה לבקש שדיים גדולים הרבה מעבר למה שהיא למעשה צריכה.

מהו גודל השתל המתאים?

הכירורגים הפלסטיים שלנו מספרים כי במקרים לא בודדים מתקיים דיון בינם לבין המטופלות על גודל השתל שמתאים להן.

מצד אחד, אפשר להבין את הרצון של אישה שסבלה כל חייה מחזה שאינה מרוצה ממנו, לראות את עצמה עם חזה גדול. נשים רבות אומרות כי אם כבר הגיעו לניתוח, הן מחפשות תוצאה שאי אפשר יהיה להתעלם ממנה. מצד שני, שתלים אשר אינם מתאימים לפרופורציות הגוף יכולים לגרום יותר נזק מתועלת גם בפן הבריאותי וגם בזה האסתטי.

יש לזכור כי לשתלים משקל משלהם, שמכביד על הגוף ומוסיף למשקל שעל האישה לשאת ולכן חשוב ביותר שלא להגזים יתר על המידה על מנת שלא לגרום לבעיות גב. מבחינה אסתטית, שתלים גדולים מדי שלא מתאימים לפרופורציות הגוף יכולים ליצור מראה מגוחך וקיצוני ולחלוטין לא נשי.

להתאים את הגודל למבנה הגוף

אין גודל חזה אחיד המתאים לכל הנשים. הרי לכל אחת מבנה גוף אחר, פרופורציות שונות וסגנון חיים שונה. גודל השתל צריך להיקבע בהתאם למידותיה ומבנה גופה של האישה, בשקלול עם רצונה והמלצת הרופא.

לדוגמא, אישה נמוכה בעלת מבנה חזה צר צריכה לבחור בטווח הנמוך של המידות ואילו אישה גבוהה בעלת מבנה חזה רחב יכולה להגיע למידות גדולות יותר. אישה העוסקת בפעילות גופנית באופן תדיר וקבוע, צריכה שתל שיאפשר לה להמשיך להיות פעילה פיזית ולא כזה שיגביל אותה.

לכן באופן כללי ניתן לומר שחזה גדול מדי הוא כזה המפריע לאישה בביצוע פעולות שונות ומונע אותן ממנה. זכרי כי המטרה היא חזה יפה ונשי ולא בהכרח גדול. כל עוד גודל החזה משתלב בפרופורציות גופך ולא מהווה חריג קיצוני מדי – מדובר על התאמה מוצלחת.

נגישות